понеділок, 24 березня 2014 р.

Конкурс «Найкращий читач України» визначив найкращих читачів бібліотеки

20 - 21 березня у Львівській обласній бібліотеці для дітей відбувся відбірковий тур конкурсу "Найкращий читач України 2014". Уже багато років поспіль у нас проводиться це веселе і цікаве інтелектуальне дійство, в якому змагаються наші найактивніші та найзавзятіші - учні 6, 7 та 8 класів.
Відбірковий етап конкурсу відбувся у дружній і веселій атмосфері, проходив у вигляді пізнавально-розважального заходу та супроводжувався творчими виступами юних читачів. 
Конкурсна програма складалася з декількох етапів: на початку відбулося книжкове жеребкування, далі представлення себе та улюбленої книги. 

 Під час виступів діти проявили фантазію, ерудицію, креативність, свої захоплення та артистичні здібності. Знання з літератури учасники продемонстрували завдяки вікторинам "Казкові домівки" та "Літературний фінансовий ринок", які підготувала і провела бібліотекар відділу реклами книги та бібліотеки Валентина Дмитрівна Шевченко.
 Фіналістам була запропонована віртуальна вікторина "Вгадай автора або назву книги". Щоб розважити учасників після напруженої боротьби, юні актори літературного театру "Маска" під керівництвом художнього керівника Юлії Вікторівни Соколової зіграли уривок з вистави "Усі миші люблять сир" за Д. Урбаном.
Серед такої кількості розумних і підготовлених учасників, визначити переможців було завданням не з легких, але все ж члени журі обрали найкмітливіших та найерудованіших, здійснивши аналіз читацьких щоденників та враховуючи кількість прочитаних книг не за шкільною програмою, а також оригінальність оформлення та висловлювання власних думок. Отже, за результатами змагань члени журі визначили "Найкращих читачів України - 2014" у І-му турі:

1. Олена Сімович - учениця 6 класу школи № 63
2. Анна Кириченко - учениця 7 класу школи-інтернату ім. С. Крушельницької
3. Катерина Кулик - учениця 8 класу школи №8
Крім того, лідерами конкурсу, які зайняли призові друге і третє місця стали Онишків Роксолана, Боженко Софія, Мельник Ксенія, Онишко Олександр, Пастернак Олена та Білецька Ірина.
Учасників конкурсу було відзначено грамотами та іншими заохочувальними подарунками, найкращими з яких стали новинки сучасної літератури.
Дякуємо усім, хто активно готувався та приймав участь у конкурсі. 
Бажаємо наснаги і подальших перемог. 

Немає коментарів:

Дописати коментар