понеділок, 3 лютого 2014 р.

Зупинка у Франції в циклі "Європейський калейдоскоп"

У рамках циклу "Європейський калейдоскоп" наші читачі - учні 8 - А класу спеціалізованої школи №37 з поглибленим вивченням французької мови відправились у віртуальну мандрівку в чарівну й загадкову Францію. Валентині Шевченко і бібліотекарям відділу абонементу обслуговування учнів 5 - 9 класів Марії Романюк, Ірині Носенко і Христині Цястун у проведенні цієї гри-мандрівки допомагала волонтерка Софія Кулинич - аспірантка кафедри перекладознавства і контрастивної лінгвістики ім. Гр. Кочура ЛНУ ім. І. Франка.

У цікавій креативній формі було проведено кілька турів гри-мандрівки: презентація "Франція у фактах", гра "Слабка ланка" з країнознавства Франції, огляд французької літератури.

Наші читачі мали змогу проявити свою ерудицію і знання історії та географії країни, яка завжди викликала жвавий інтерес як в іноземних туристів, так і у самих французів. На годину далека й загадкова країна мушкетерів стала ближчою і зрозумілішою для наших читачів, які виявили неабиякі знання французької історії і географії.

Немає коментарів:

Дописати коментар