середу, 27 листопада 2013 р.

Модне літературне дефіле у бібліотеці

"Від капелюшка до черевичка" - під такою назвою у нашій бібліотеці пройшло літературне дефіле, присвячене історії моди та костюма. А починалося дефіле ще з коридору, де представлена виставка колекції ляльок бібліотекаря Олени Марчук "Дами епохи". 
Читальний зал, де проходив захід, теж прикрашали силуети-манекени в повний зріст дорослої людини, які демонстрували вбрання та аксесуари від стародавнього світу і Середньовіччя до наших днів. 
Наші читачі 
разом з ведучою Юлією Соколовою 
 
провели цікаву мандрівку крізь віки й епохи - від Давньої Греції до Середньовіччя, від загадково-екстравагантного XVIII століття до початку ХХ, і, звісно, крізь 20-ті, 30-ті, 50-60-ті роки минулого століття до сьогодення. Тканини, силуети, аксесуари, модні кутюр'є калейдоскопом пройшли перед зачарованими глядачами. Родзинкою дефіле стали виступи наших гостей - юних моделей театрів моди "Шарм" і "Квіти", 


а також акторів театральної студії "Чарівна скринька", 
які продемонстрували костюми стародавнього світу, епохи Середньовіччя, а також представили сучасну колекцію, присвячену рідному Львову. 
"Проте, як би не змінювалися модні тенденції, але завжди, скрізь і у будь-якому вбранні потрібно залишатися собою", - підвела підсумок дефіле Юлія Соколова.

Немає коментарів:

Дописати коментар