понеділок, 30 вересня 2013 р.

Про свято і подарунки

Всеукраїнський день бібліотек. Професійне свято читачів і бібліотекарів. Як ми святкували - в наступному пості, а ось про подарунки до свята - вже зараз!
Обличчям цьогорічного свята стала читацька родина Львівської обласної бібліотеки для дітей.

Мама Олеся, сини Захар та Ярема, тато Вадим - давні читачі нашої бібліотеки, відвідувачі всіх наших конкурсів, заходів. Саме тому, коли Українська бібліотечна асоціація вирішила робити фотографію цьогорічного плакату до Всеукраїнського дня бібліотек саме у нас, - ми жодної секунди не сумнівалися, кого запросити на зйомки. Львівська родина сьогодні зустрічає відвідувачів у всіх бібліотеках України! (фото також наше - ракурс Ю. Дудко)
Прийшов подарунок і з далекого Нью-Йорку. Наша Дарія Іванівна Іваницька не забуває про свій рідний відділ і дітлахів, тому до свята надіслала нам трьох кумедних левів, які поповнили Леотеку. Дякуємо, Даріє Іванівно! І Вас також вітаємо зі святом!
А ще один подарунок - це подарунок - перемога. Бібліотека брала участь у Ярмарку бібліотечних інновацій "Сучасна бібліотека: рухаємось вперед!", що днями проходив у Києві на стадіоні "Олімпійський".  Ми активно боролися за перемогу в усіх конкурсах, що там відбувались, але конкурси є конкурси, всюди перемогти неможливо, та одну нагороду ми вибороли - третє місце на конкурсі бібліотечних постерів! Ось він - наш постер "Вечірній абонемент":
А це - подарунок за перемогу - електронна читанка, якою віднині можуть скористатися всі читачі бібліотеки!





...Тільки ми виставили цей пост, як прийшов посильний від Видавництва Старого Лева (це наші партнери, друзі надзвичайні, а сам Старий Лев - це рідний вуйко нашого Левенятка) і приніс нам подяку і величезний торт з написом: "З Днем бібліотек!"
Дякуємо, друзі, за торт смачнючий і книжки ваші смачні, чудові, прецікаві!

Але найкращий подарунок для нас, бібліотекарів, це звичайно ж, переповнені читальні зали, черги на абонементах, і ви, наші дорогі читачі-відвідувачі-користувачі, задоволені та усміхнені :).

4 коментарі:

  1. Зі святом, дорогі друзі, колеги і партнери :) !

    ВідповістиВидалити
  2. Сердечно вітаємо Вас,колеги, з Днем бібліотек! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Творчого натхнення та успіхів у роботі!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо, і Вас вітаємо зі святом!

    ВідповістиВидалити