вівторок, 3 вересня 2013 р.

З котоманом поведешся, в нього і наберешся.

Звісно, це в хорошому розумінні цього вислову. Ось вже три роки, працюючи в одному кабінеті з Ларисою Анатоліївною та слухаючи розповіді про її найулюбленіших тварин, - котів, я (ні сном, ні духом не відчуваючи) стала власницею ось цього милого блакитноокого створіння! 

Це фото змінило і його і моє життя! Побачила його на фото і полюбила! Але ж треба було спитати всю сім'ю?! Це саме відбулося і з ними! 
1 вересня почалося для мене не в квадраті, а в кубі. Старшого сина  відправила в університет, молодшу доцю до школи, а з найменшим хлопчиком-котиком залишилась дома (адже я у відпустці) навчати премудростей котячих! 
Вчимося їсти звичну їжу (не сухий корм), ходити в туалет, бавимося та спимо!








Одна проблема - ніяк не можемо вибрати для нього ім'я. Може допоможете?


7 коментарів:

  1. Фенікс - тобто, і фенікс, і диво...

    ВідповістиВидалити
  2. Нарешті ми з Вами, Надіє Степанівно і в цьому стали однодумцями:)! Моя пропозиція для цієї неземної-краси-невимовної-укоханої-цьом-цьом-цьом - назвати його Левко. Він виросте і стане Президентом нашої Леотеки. Або Абрикосом, або Рудиком, або... ну я не знаю, він такий гарнюній, що в мене немає жодних думок, крім як його потискати і зацьомати:)))

    ВідповістиВидалити
  3. Боже, яке чудо! Воно повинно мати найласкавіше і найкраще ім"я.

    ВідповістиВидалити
  4. Мудро то придумано : з ким поведешся...ВІтаю з прибутком,Надіє Степанівно!Не знаю.як з іменем, а от з хресною точно проблем не буде- вона у вас під боком. А назвіть його Смайликом...-Д.І.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Даріє Іванівно! Дала мені цього котика ваша Іруся! Дуже розумний і грайливий. Виховуємо всі решта якості! Дякуємо за дарунок, але про це напишемо пізніше!

      Видалити