вівторок, 6 серпня 2013 р.

Книжковий вівторок. Гарячі новинки

Хоч і спека сьогодні на вулиці, але наші читачі задоволені. По-перше, вони люблять літо (адже канікули!). А, по-друге, вони полюбляють... гарячі книжки. Ні, не ті, що нагрілись від сонця, а ті, які щойно з друкарні: свіженькі, так би мовити, гаряченькі. 
Пару тижнів ми хвилювались - не прогавити б вихід у світ нових книжок про найшановнішу в нашій бібліотеці тваринку (відгадали - про кота!). І, нарешті (!) - ось вони!
Сьогодні перший день продажу книг про відомого дітям усього світу кота Сплета, які написав британський письменник Роб Скоттон, а видало їх українською мовою улюблене наше Видавництво Старого Лева. 
Ми бігенько збігали у видавництво - і книги у руках наших читачів!
Що говорять читачі?
"Ця книга про кота, як він перший день пішов до котячої школи і як він дружив з мишенятком. Цікава книга і супер-супер ілюстрації!" І, як казав кіт Сплет своєму другу - мишенятові Сеймуру - ДЯКУЮ ТОБІ!
Дякуємо тобі, Старий Леве, за книжки!
...Я разом із читачами встигла прочитати книжку, і тепер вирішую, якби то випросити її у бібліотекарів хоча б на один вечір, щоб почитати про кота Сплета моїм домашнім - Кокосу і Джедаю, адже їм також вже час йти до школи. Котячої. 
Кокос
Джедай
Агов, хлопчики, просинайтеся, перше вересня незабаром :)!

Немає коментарів:

Дописати коментар