вівторок, 27 серпня 2013 р.

Ура переможцям! Літо на бібліотечній Галявині добігло кінця...

Наче один яскравий спалах - таким було літо на нашій бібліотечній Галявині. Захоплюючі екскурсії містом, конкурси, вікторини, рухливі ігри на свіжому повітрі, відвідини музеїв, театрів, виставок - годі й перелічити усе різномаїття літньої програми, учасниками якої були наші найактивінші і найкращі читачі. Враженнями від цих мандрівок вони ділилися на своєму блозі БібліоЛіто, а ми висвітлювали наші мандри на Бібліородзинках. Та все, на жаль, рано чи пізно закінчується. Добігло кінця і наше літо на бібліотечній Галявині. Час підбити підсумки.
На Гялявині переможців 27 серпня наших учасників літньої програми чекали не лише солодкі призи (морозиво і сік), але й подарунки (книги і журнали). 

Переможцями цього літа стали Софія і Михайло Довганичі, які повністю склали картину "Бібліотечна галявина", зібравши усі пазли.
Усі, хто впродовж літа брав активну участь у наших мандрівках бібліотечними Галявинами, отримали дипломи. 


А найголовнішим подарунком від нашої бібліотеки стали квитки до Кінопалацу на новий мультиплікаційний фільм у 3D "Літачки".
Серед учасників нашої літньої програми були дебютанти (Наталя Вавринкевич, Ірина Стахів, брати Назар та Станіслав Веретельники), а були й "ветерани", як, скажімо, брати Тарас та Устим Бучки, 
Софія та Михайло Довганичі, Світлана і Данило Ляховські, 
Григорій Боянівський та Діана Лембак... Без сумніву, усі вони активно відвідуватимуть нашу бібліотеку і впродовж навчального року, який почнеться за кілька днів, і з нетерпінням чекатимуть наступного літа, аби знову взяти участь у нашій літній програмі.

4 коментарі:

  1. Який цікавий проект - літо з книгою. Моя старша доня вже на Стефаника бібліочитач, а ось маленька, як тільки читати навчиться, мабудь також стане вашою палкою прихильницею :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для чого чекати? Приходьте вже її познайомити з бібліотекою, а ми їй почитаємо!

      Видалити
  2. Ай да МОЛОДЦІ!!! Достойне завершення літа.
    Ну що ж, колеги, а нам тепер треба вдвічі більше працювати, адже наші любі читачі ідуть до школи, вони тепер вдвічі більше інформації потребуватимуть. Успіхів Вам, колеги, та творчого натхнення!

    ВідповістиВидалити