вівторок, 23 липня 2013 р.

Як ми були акторами і... аптекарями


Ніколи час не летить так стрімко, як влітку. Уже майже завершується другий місяць канікул, а ми не втомлюємося мандрувати захоплюючими Галявинами. 
На майданчику навпроти Театру ляльок ми спробували себе у ролі... акторів. 
Кожен показував заготовлені вдома мініатюри-пантоміми, а усі вгадували, яка це дія. Учасники нашої літньої програми перевтілювалися у музикантів, спортсменів, художників... 


Потім грали у "Море хвилюється раз..." і теж намагалися зобразити різноманітні фігури, предмети, тварин... 
На завершення, пройшовши кастинг, деякі з учасників зіграли лялькову виставу за казкою "Колобок", а всі решта були у ролі глядачів.
Вже за кілька днів, на Галявині юних ентомологів, ми влаштували кумедні "Перегони на тарганах", відповідаючи на запитання вікторини і розповідаючи про мух, метеликів, комах та інших представників світу членистоногих. 
Друга частина цієї Галявини, яка пройшла у Аптеці-музеї "Під Цісарською короною", була настільки цікавою і пізнавальною, що ми не хотіли покидати таємничий підвал, де нам відкрили секрети древніх рецептів і посвятили у Таємний орден галицьких фармацевтів. 
Також нам показали фільм, у якому Старий аптекар розповів історію аптекарської справи у Львові і в Галичині.
Напевно, серед учасників нашої літньої програми після мандрівок цими Галявинами з'явилися ті, які зацікавилися цими дивовижними професіями, і, хто зна, можливо за кілька років поповнять ряди акторів, режисерів, фармацевтів й аптекарів...


Немає коментарів:

Дописати коментар