вівторок, 4 червня 2013 р.

Ура! Стартувало "Літо на бібліотечній галявині"

Уже традиційно в перших числах червня ми урочисто відкриваємо літню програму читання. Цьогоріч вона називається "Літо на бібліотечній галявині". Оскільки 2 червня небеса змилувалися і припинили поливати Львів дощем, то й наше свято вдалося на славу! У всіх відділах нашої бібліотеки, а також на відкритих майданчиках - "Рошен" і у Шевченківському гаю юрмилися наші читачі, беручи участь у голосних читаннях та вікторинах. Відзвітували і два творчі проекти нашої бібліотеки: літературний театр "Маска" показав свою нову виставу "Бал чудовиськ" у Шевченківському гаю під час фестивалю "Казка у гаю", а літературна студія "Джерельце" відсвяткувала свій черговий - 25-ий випускний. Отож, наше "Літо на бібліотечній галявині" відкрито! 
А було усе так:
 Неймовірно цікаві конкурси і вікторини "Подорож у країну "Читалія" провела Валентина Шевченко.
Надія Кметь провела майстер-клас з виготовлення листівок:

Ірина Пігура і Юлія Соколова читали захоплюючі книжки на дитячому майданчику "Рошен".
Юні актори з літературного театру "Маска" під керівництвом Юлії Соколової порадували своєю акторською майстерністю у виставі "Бал чудовиськ" відвідувачів Шевченківського гаю.

А літературна студія "Джерельце" під керівництвом відомої львівської письменниці Марії Людкевич  приймала іменитих гостей: письменників Ярослава Камінецького, Миколу Петренка 
 та Олександра Гордона. 
Студійці читали свої нові твори, приймали подарунки й побажання творчих успіхів від метрів українського слова.


А також фотографувалися на згадку про ще один рік, прожитий у творчому обміні думок і приємному спілкуванні з однодумцями. 
Отож, наше "Літо на бібліотечній галявині" стартувало! Приходьте! На галявині можна відшукати неймовірні скарби!

Немає коментарів:

Дописати коментар