пʼятницю, 10 травня 2013 р.

Леви, левчики, львів`яни і місто Лева. З днем народження!

Вітаємо з днем міста всіх читачів нашої бібліотеки, і всіх-всіх-всіх мешканців міста Лева, які в нас поки що не читають! 
Я сказала: "Міста Лева?" Вірно! Адже символом міста Львова є ...? Ну ви і самі здогадались :).
А про нашого рудого малого бібліотечного Левчика ви також вже чули. І про проект "Леотека"
І ось в нашій Леотеці поповнення! До дня міста бібліотека отримала чудовий книжково - лев`ячий подарунок з далекого Нью-Йорку. Це книжечка про лева, який прийшов до... бібліотеки. Правда, не до нашої, а до Публічної бібліотеки міста Нью-Йорку. Ще б пак! Вона велика і ду-у-уже знаменита!

 
Що робити леву в бібліотеці? - запитаєте ви. Про це - в книжці, яку переказала для вас українською Дарія Іваницька. До речі, цю книжку у Львові (а може і в Україні) можна побачити лише у нашій бібліотеці!



А ми мріємо, що й до нашої бібліотеки одного дня прийде лев, ну, може не такий великий, може малесеньке таке левенятко... А ми про нього також книжку напишемо! Адже в нашій Леотеці завжди знайдеться місце для тих, кого люблять наші читачі!

5 коментарів:

  1. Вітаю ваше чудове місто! Коли приїжджала до вас-просто закохалась у нього!До речі, варто приїхати ще хоча б раз,щоб завітати до вас та почитати книжечку про лева в бібліотеці)

    ВідповістиВидалити
  2. Прочитала : Чекаємо, приїжджайте1 - і віднесла це також і на свою адресу. Молодці, оперативно зробили, як зрештою і все інше.
    А книжка справді мила, якось вони пишуть просто і без витребеньок, і леви у них не в королівських мантіях. Але нічого. У нас теж не гірш, просто по-іншому. Дуже за вами всіма скучила. дзвонила до Л.А.,але не додзвонилася. Тепер кілька днів не буду мати можливості.-Бувайте здорові - вічно ваша Д.І.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Даріє Іванівно! Звичайно, ми також Вас за Вами скучили і чекаємо! Хочемо почути враження від побаченого. І Ви будьте здорові.

      Видалити
  3. Ми теж за Вами дуже скучаємо!))

    ВідповістиВидалити