четвер, 21 березня 2013 р.

Про фею Вікторію та її книжки

20 березня. Цікаві події в бібліотеці продовжуються. Ось розсілися на кольорових стільчиках читального залу маленькі і дуже симпатичні першачки. Вони прийшли на зустріч з відомою художницею Вікторією Ковальчук.


Багато років пані Вікторія ілюструвала казки, книги українських і зарубіжних авторів, а нещодавно у видавництві "Апріорі" вийшла книжка, в якій Вікторія Ковальчук виступає автором і художником. 


Називається ця книжечка "Про фею Дорофею" і розповідається в ній про життя дівчинки Дорофеї. Але це не просто збірка оповідань про маленьку дівчинку. Після кожної оповідки авторка задає дітям завдання - запитання, і читачі мають уважно роздивитися малюнки, добре подумати і відповісти: який гриб вважається царем грибів, чи радіють квіти приходу осені, що дарує дівчаткам верба та інші.
Наші маленькі читачі під час зустрічі наполегливо виконували завдання художниці, слухали її розповідь про те, як працює художник-ілюстратор, а потім відбулась справжня автограф-сесія.




А наостанок пані Вікторія подарувала свою надзвичайну книжку нашій бібліотеці і особливо нас зворушили щирі слова, написані нею на дарунку: "Шаную і люблю людей, що опікуються книжками. Чудовій бібліотеці від автора". 


Ми подякували і запросили Вікторію Ковальчук на нові зустрічі з читачами, адже ми впевнені, що кожному з них буде цікаво зустрітися з людиною, яка створює яскраві, неповторні світи на сторінках улюблених книжок.

Немає коментарів:

Дописати коментар