пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

Хочете продовжити життя книги? - Подаруйте її!

Скільки чудових, добрих, шляхетних людей, справжніх книголюбів і справжніх благодійників мешкає у нашому місті! 
Сьогодні до нашої бібліотеки завітала пані Марта Поточняк. В 6 величезних коробках, які вона привезла з собою, були книги. 
214 книг в подарунок бібліотеці! 
Класичні твори, пригодницькі та історичні романи, словники та іноземні видання (пані Марта - перекладач), казки та легенди.
Зворушені таким надзвичайним дарунком, ми запитали пані Марту: "Чому Ви даруєте книги бібліотеці?", на що вона відповіла: "В дитинстві я була вашим читачем, тепер у вас читає моя донька, і я вважаю, що книги не повинні мертво стояти на полицях приватної бібліотеки, в них має бути 
довге життя". 
Частину книг ми залишили для своїх читачів, а більшість передамо до Сколівського району, в село Завадка, де нещодавно згоріла сільська бібліотека. Від читачів нашої бібліотеки, а також від мешканців Завадки ми щиро дякуємо Вам, пані Марто, і запевняємо - ваші книги будуть мати довге життя!

1 коментар:

  1. Сьогодні книги коштують чималих грошей, а фінансування державних установ досить обмежене й оновити фонди майже неможливо. Дуже добре, що знаходяться не байдужі до цієї проблеми люди, такі, як пані Марта. Ці книги будуть не поганою допомогою сільській бібліотеці. Добре діло робите, колеги. Ви молодці!

    ВідповістиВидалити