понеділок, 7 січня 2013 р.

Новорічно-ювілейні привітання для друга

Христос народився!
...В ці чудові новорічні зимові дні ми перегортаємо перші сторінки нашого літературного календаря. Сьогодні - день народження у давнього друга нашої бібліотеки, відомої поетеси Марії Людкевич, автора багатьох книжок, лауреата багатьох премій, людини, яка розповіла про маленьке Левеня із міста Лева і яка так багато сил віддає вихованню творчої молоді.
 
"Давнього друга нашої бібліотеки" - це означає багаторічну співпрацю з бібліотекою, десятки презентацій, зустрічей з читачами, книжкові подарунки, а, головне, - 25 років існування Літературної студії "Джерельце", незмінним керівником якої є Марія Йосипівна.
Ми, бібліотекарі і читачі, любимо Вас, шановна ювілярко, і щиро бажаємо Вам здоров`я, наснаги, нових творчих задумів та обов`язкового їх втілення в нові, чудові, кольорові і цікаві книжки, на які ми з нетерпінням чекаємо!

1 коментар:

  1. Шановна Маріє Йосипівна, Бердичівська міська бібліотека для дітей із великим задоволенням приєднується до привітань, та бажає Вам безмежного щастя! Краси та любові! Всього, що будує і радісно творить,що надихає, і що окриляє!
    Здоров'я та сили Вам щиро бажаєм!

    ВідповістиВидалити