четвер, 20 грудня 2012 р.

У «ковпаках» ходили, в пищалки дуділи, подарунки отримали, ювілей Інтернет-центру відсвяткували!

Ну от, подія, яку з нетерпінням чекали фанати не лише Інтернету, але й нашої бібліотеки, нарешті відбулася. 10-річчя Інтернет-центру відсвяткували як годиться: весело, галасливо, змістовно і, головне, щиро.
За десятиліття, відколи у нас відкрили перший у Львові бібліотечний  Інтернет-центр, багато чого змінилося: зросла кількість комп`ютерів – для користувачів їх тепер одинадцять, по всій бібліотеці діє зона Wi-Fi і можна прийти працювати зі своїм ноут-буком.
Постійні користувачі, які мало не щодня приходять до нас, із задоволенням взяли участь у святкуванні урочистого ювілею улюбленого відділу. Господиня, автор ідеї святкування і «вічний двигун» Олена Кремньова
провела з ними цікаву вікторину, у якій «юзер-читачі» виявили неабиякі знання з комп’ютерної грамотності.
Потім танцювали під улюблені репові ритми,

смакували вітамінно-солодкими подарунками (куди ж без них у день Святого Миколая?!),
а на завершення веселою ватагою завітали у кабінет директора, щоб сказати: «Як класно, що в нашій бібліотеці є Інтернет – центр!».

Відсвяткувавши своє 10-річчя, Інтернет – центр вступає у цікавий і трошки «важкий» підлітковий вік, як і більшість його користувачів, але ми сподіваємось, що все буде добре!
Отож, з першим поважним ювілеєм Тебе, наш улюблений Інтернет-центре! Гарних, розумних, допитливих користувачів, вірних друзів і процвітання!

4 коментарі: