понеділок, 22 жовтня 2012 р.

Ласкаво просимо!

А білоруською це звучить - дабро запрашаем! За останні роки УБА стала членом Європейської бібліотечної асоціації (EBLIDA), підписала низку угод про партнерство та співпрацю з провідними бібліотечними установами та бібліотечними асоціаціями різних країн – Польщі, Угорщини, Латвії та Республіки Білорусі. І ось гості з Білорусі завітали до України. Програма перебування делегації Білоруської бібліотечної асоціації та працівників бібліотек міста Гомеля була дуже насиченою. Відвідавши провідні столичні бібліотеки, вони вирішили побувати й у Львові та переконатися в його казковості. Навіть погода посприяла цьому: вранішня похмура перетворилася на теплу та сонячну. Оглянувши нашу бібліотеку, гості були запрошені на екскурсію до Національної наукової бібліотеки України ім. В. Стефаника та Наукової бібліотеки Львівського національного університету ім. І. Франка. Вражень та
 емоцій було багато :).


Надзвичайно приємно було почути від Юрія Максименка, вченого секретаря Гомельської обласної універсальної наукової бібліотеки, голови Гомельського міського відділення Білоруської бібліотечної асоціації, що він читав і знає про нашу "Хатку Левенятка". Ось як працює PR!

Фото на згадку:
 А на останок гостей чекала цікава екскурсія по місту, яку провела працівник нашої бібліотеки, сертифікований екскурсовод - Олена Кремньова!
Маємо надію, що в пам'яті у колег з Білорусі залишиться все побачене у Львові і вони ще не один раз будуть гостями нашого прекрасного міста.
"До зустрічі, "сябри", - сказали ми, і почали планувати поїздку до Білорусі :).

4 коментарі: