понеділок, 1 жовтня 2012 р.

У «Книжковому експресі» їхати цікаво й весело

У неділю, 30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, у нашій бібліотеці було особливо гамірно і весело. Адже своє професійне свято ми відзначали разом із читачами і організували для них святкову програму «Книжковий експрес».
 
 
Впродовж дня бібліотечний «потяг-експрес» зупинявся кілька разів на станціях «Алея казкових героїв» (усі бажаючі могли відчути себе у казці, перевдягнувшись у костюми літературних персонажів),
 

 
«Театральний майданчик» (театр «Маска», що діє при цій бібліотеці, показував спектакль «Нові пригоди Червоної Шапочки»),
 
 
«Перехрестя літературних ігор» (читачі перевірили свої знання під час цікавих і пізнавальних вікторин).
 
 
Чи не найцікавішою стала остання зупинка – «Книжковий лабіринт», під час якої читачі шукали левів (плюшевих, намальованих), захованих на полицях стелажів і скрізь, де тільки можна було їх заховати.
 
 
Того дня також відвідувачі обласної дитячої бібліотеки переглянули відеоролик про бібліотеку, отримали призи і подарунки за кмітливість і винахідливість.
Свято вдалося на славу. Задоволеними залишилися усі – підлітки й найменші відвідувачі, які прийшли зі своїми батьками, їхні тати й мами, учні і студенти… Але чи найбільше тішилися бібліотекарі, адже дарувати радість, задовольняти потреби читачів і робити усе, аби вони знову і знову хотіли приходити до бібліотеки, - що може бути краще?


Немає коментарів:

Дописати коментар