четвер, 13 вересня 2012 р.

"Корабель моїх мрій" Анни Кривути вирушив у плавання

Розпочався 19 Форум видавців у Львові – найочікуваніша книжкова подія року. Багато нових книг, зустрічей з письменниками, нові знайомства – це далеко не повний перелік того, що відбувається в нашому місті впродовж цих днів. Наша бібліотека уже багато років є партнером Форуму видавців, тому й частина заходів, які проводить Форум, відбуваються саме у наших стінах. І першою нашою гостею стала знана в Україні й Росії поетеса і композитор Анна Кривута. Її пісні виконують провідні артисти вітчизняної естради: Руслана, Оксана Білозір, Ірчик зі Львова, Оксана Пекун, Каріна Плай та багато інших, а також російські співаки Олексій Глизін, Жасмін…
Попри всенародну любов і популярність її пісень, «Корабель моїх мрій» - перша книжка Анни Кривути. Це співаник не лише з текстами пісень, але й з малюнками-розмальовками, нотами і компакт-диском до них. Тобто, хто любить і вміє співати, матиме змогу виконувати пісні Анни Кривути.
Не секрет, що талановита людина талановита в усіх своїх проявах. Крім написання пісень, Анна Кривута навчає також співати тих, хто хоче цьому навчитися. При СШ № 62 рік тому наша гостя організувала «Галицьку кузню зірок» і набрала перших учнів – талановитих дітей, які мріють про велику сцену.
 
За невеликий відрізок часу учні Анни Кривути уже встигли заявити про себе, виступаючи у різноманітних заходах, концертах, на святах… У цьому їм допомагає і сама наставниця, запрошуючи на майданчики, на яких вона виступає.
 
Форум видавців триває. Попереду – багато нових зустрічей з цікавими людьми у нашій бібліотеці. Стежте за нашими новинами, адже далі буде…

Немає коментарів:

Дописати коментар