понеділок, 17 вересня 2012 р.

Свято книги у бібліотеці в межах Форуму видавців вдалося на славу!

Свято книги під назвою «Форум видавців» відшуміло, спустошивши гаманці книголюбів, але збагативши їх новими враженнями, знайомствами і, звісно, книгами. У нашій бібліотеці в ці дні теж було гамірно, весело й надзвичайно цікаво, адже чимало форумівських заходів проходило у наших стінах.
13 вересня до нас завітало видавництво «Зелений пес» в особі Оксани Левицької, з якою учні СШ № 24 у розважально-ігровій програмі шукали скарби за презентованою видавництвом новою книгою Тетяни Парнюк «Неприємності замовляли?»

Того ж дня до нас у гості завітала відома дитяча письменниця Галина Малик зі своїм видавцем Віктором Браславцем, у чийому видавництві «Карпати» вийшла її нова книга «Неймовірні історії. Вибране».
Галина Миколаївна не лише читала свої вірші, розповідала про нові твори, які виходять з-під її пера,

але й роздавала автографи численним шанувальникам своєї творчості після закінчення зустрічі.
14 вересня у нас був справжній аншлаг. Спочатку з презентацією своєї книги «Клас пані Чайки» завітала відома польська письменниця Малгожата-Кароліна Пекарська,



потім – автор пісенних хітів багатьох українських співаків письменник Сергій Лазо, який не лише презентував свій творчий проект «Майстри часу», але й співав під гітару «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ти подобаєшся мені», «Афіни-Київ і Стамбул»…

Свою книгу «Замки і фортеці Тернопілля» презентував колишній вчитель історії Володимир Мороз,
з яким у любителів старовини й історії була цікава й змістовна розмова.

«Ми ще зустрінемось у часі…»  - четверта збірка працівника нашої бібліотеки Людмили Пуляєвої, презентацією якої ми завершили цикл зустрічей з письменниками і видавцями, що відбувалися у нас в межах Форуму видавців.
Крім авторки, її поезії читали також: заслужений артист України Тарас Жирко,
актори Національного академічного драматичного театру ім. М. Заньковецької Тетяна Павелко,

Мирослава Солук,

яка написала музику до кількох віршів Людмили, і зробила з актором Маряном Кормошем та студентками ІІІ курсу акторського факультету літературно-музичну композицію.
Співати свої пісні на тексти Людмили Пуляєвої продовжили солістка вокальної студії «Зоряна соната» Олександра Бірбан
та Анна Кривута.
Такими феєричними були у нашій бібліотеці дні, коли Львів приймав численних гостей на Форумі видавців… ХІХ Форум завершив свою роботу, а ми уже з нетерпінням чекаємо наступного вересня, коли наше місто зустрічатиме ювілейний, ХХ Форум видавців.

Немає коментарів:

Дописати коментар