четвер, 17 травня 2012 р.

Євро наближається,...

...зустрічі продовжуються. Нещодавно, у рамках нашого проекту «Котим’ячик» відбулася зустріч з легендарним львівським футболістом, колишнім гравцем та капітаном ФК «Карпати»,  заслуженим майстром спорту СРСР Ігорем Кульчицьким.
«Куля», так його називали вболівальники, у складі рідної команди став чемпіоном СРСР 1969 року і підняв над головою чемпіонський кубок.
Його запрошували у провідні команди країни, але він залишився вірним рідному Львову та команді «Карпати».
Наш гість не лише розповідав про цікаві випадки з біографії, але й відповідав на запитання, розповідав про свою діяльність після того, як пішов з великого спорту. Маючи великий досвід викладацької і тренерської роботи та спілкування з юними спортсменами, пан Ігор свою розповідь збагачував виховними моментами, як-от: «Потрібно вчитися, здобувати освіту. Футбол – це не все життя. Ви можете отримати травму чи ще якісь причини примусять вас піти з великого спорту, і, не маючи освіти, вам важко буде знайти себе за межами спорту…».

Ігор Кульчицький презентував також свою книгу, написану у співавторстві із журналістом Юрієм Назаркевичем, «Карпати» - все моє життя».
Майбутні футболісти під час цієї зустрічі довідалися багато нового й цікаво не лише про легенду львівського футболу Ігоря Кульчицького, але й про інших футболістів, про улюблені «Карпати», про історію Чемпіонатів Європи.


Ось так ми зустрічаємо Євро!

Немає коментарів:

Дописати коментар