четвер, 22 березня 2012 р.

У нас в гостях - шкільні бібліотекарі

Якщо учні шкіл, що розташовані у центрі Львова - наші постійні відвідувачі, то шкільні бібліотекарі, на жаль, бувають в нас не кожен день. Це й зрозуміло - дорослі і зайняті :). Але сьогодні до нас в гості завітали саме шкільні бібліотекарі Личаківського району Львова. Вони стали учасниками семінару "Шкільна бібліотека - центр інформаційної культури", організатором якого була шкільний бібліотекар ЗОШ №37 Вікторія Машталір та завідуюча відділом нашої бібліотеки Дарія Іваницька. 





















Присутні познайомились з роботою нашої бібліотеки, фондом професійної літератури і періодики, презентували свій досвід, обговорили проблеми шкільних бібліотек.

Працівники обласної бібліотеки для дітей поділились своїми здобутками, ідеями, проектами, а учні 37-ї школи показали уривок з літературного вечора, присвяченого пам`яті Ігоря Білозіра.

Незадоволених не спостерігалося і ми сподіваємось, що відтепер після уроків до нас прибігатимуть не тільки школярі, але й поважні пані - шкільні бібліотекарки, яких ми радо запрошуємо!          

1 коментар: