четвер, 1 березня 2012 р.

Увага! Коти в бібліотеці!

Сьогодні у нас велике, можна сказати, всебібліотечне свято - ми святкуємо Всесвітній день котів!
Працівники старанно приготувались до цього дня. Для найменших оформили чудову книгокотовиставку, на якій можна знайти не тільки книжки про котів, але й...самих котів, щоправда іграшкових.





















Абонемент для учнів старших класів також підійшов до справи творчо і, окрім книжкової міні-виставки, що провіщала всьому читацькому світу про День Їх Величності котів,


організувала перегляд кінофільму "Три життя Томасіни", знятого за знаменитою книгою Пола Гелліко "Томасіна".

Звичайно, що цей фільм нікого не залишив байдужим, адже головну роль у фільмі зіграла жива кішка.

В Інтернет - центрі також не забули про свято. На кожному моніторі йде справжнє полювання на мишей, але... комп`ютерних. Діти задоволені, віртуальні коти - також!






Якщо ж подивитися у вікна читального залу, то не побачиш звичного пейзажу, який щодня можна спостерігати з вікон бібліотеки, - око милують вишукані силуєти рудих котів.





Хто живе в країні Мурляндії дізнались п`ятикласники 8-ої школи, для яких була проведена гра-вікторина. Це була супер - гра! - казали задоволені учасники.

Далі всіх в своєму котолюбстві пішла директор бібліотеки, яка притягнула на роботу свого улюбленого кота Кокоса і бідний кіт у своє професійне свято змушений був працювати, демонструвати незрівняну котячу красу читачам і працівникам, а заступник директора присвятила цій знаменній події слайд - презентацію "Ура! Я в бібліотеці! З щоденника кота Кокоса".





Ввечері на полицях бібліотеки не залишилось жодної книги, присвяченої котам, а Кокос поїхав відпочивати додому і обіцяв обов`язково повернутись через рік, щоб знову відсвяткувати це чудове свято у бібліотеці!


8 коментарів:

  1. Кіт Кокос не перевершений!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Цей день у нашій бібліотеці був справді особливий, адже не щодня у її стінах красується кіт директора.

    ВідповістиВидалити
  3. треба нам створити в бібліотеці живий куточок)) змії в нас вже є... =) ше котиків, хом"яків, папуг і якраз нормально)

    ВідповістиВидалити
  4. Яке гарне свято! А котові довелось потрудитись :)

    ВідповістиВидалити
  5. Коту Кокосу вітання! Незрвінянне свято! Також переказувала вітаннючка Кот-бібліофілу

    ВідповістиВидалити
  6. І нам, працівникам абонементу, сподобалося "котяче" свято, особливо кіт Кокос, який діловито проходжувався серед книжкових стелажів і "винюхував" найцікавішу :)

    ВідповістиВидалити
  7. Уважаемая Лариса Анатольевна! За такое фото можно попасть в черный список Общества защиты животных. Коллега Эля

    ВідповістиВидалити
  8. яка гарна добірка фотографій з котиком Кокосом:) одразу піднімає настрій на увесь день, та навіть, і на тиждень :)Дякуємо!

    ВідповістиВидалити