середу, 29 лютого 2012 р.

Щедрий дарунок!

Напередодні ми одержали подарунок. І як Ви думаєте, який? Звичайно, книги, аж п'ять! І подарував їх нам автор, Устим Федорук, наш читач та вихованець Львівської початкової школи святої Софії.

Це його не перша казочка, але перша, котра вийшла друком. Написана вона була у 2009 році і називається "Пригоди у львівській аптеці-музеї". Прототипами героїв казки є сам Устим та його брат Дем'ян. У ній розповідається про неймовірні пригоди двох хлопчиків у дивовижному музеї-аптеці, яка знаходиться у самому центрі старовинного Львова.  Ця казкова історія перемогла у щорічному літературному конкурсі на кращу казку, що проводиться в рамках фестивалю "Азбукове королівство магів і янголів" в музеї Книги і друкарства України 2010 року. Книжечка видана за ініціативою та коштом музею Книги і друкарства.
Приходьте і читайте!

А тобі, Устиме, дякуємо за щедрий подарунок! І бажаємо, щоб всі книги, які Ти напишеш, видавалися!

5 коментарів:

  1. і я теж люблю нашу львівську аптеку-музей. тому із задоволенням прочитаю цю книжечку :)

    ВідповістиВидалити
  2. Я дякую за увагу до моєї казки! Мені б дуже хотілося, щоб її прочитало якнайбільше львівських дітей. Адже казка насамперед про наше чудове місто Львів, його таємниці, і про нас, малих львів'ян, які полюбляють ці таємниці розгадувати.

    ВідповістиВидалити
  3. Бажаю Устимові нових книжок і добрих оцінок у школі. Замовляю казку про Київ.

    ВідповістиВидалити