середу, 1 лютого 2012 р.

Під музику Шопена...

Я пишу цей пост і слухаю чарівну музику великого Шопена...



Вчора був звичайний напружений робочий день, до того ж,  всім дошкуляє мороз, настрій в бібліотеці так собі, але по обіді на нас очікував приємний сюрприз.
В гості до бібліотеки завітали Консул Генерального Консульства Республіки Польща у Львові пан Яцек Жур і його помічниця пані Барбара Пацан. Вони подарували бібліотеці чудову колекцію книг про свого славетного співвітчизника Фридерика Шопена.

 Ми подарунку зраділи, адже книги надзвичайно вишукані, з чудовим художнім оформленням, багатими ілюстраціями, портретами, в комплекті з аудіодисками, які поповнять нашу медіатеку.
Гості подивились нашу бібліотеку, ми розповіли про свою багаторічну співпрацю з бібліотекарями Польщі і разом з Консулатом запланували провести одну надзвичайно цікаву акцію. Яку? - наразі це таємниця. Слідкуйте за нашими новинами і через декілька місяців ми обов`язково розповімо про неї! А поки що, я кажу нашим польським друзям: "Dziękujęmy bardzo" і слухаю чарівну музику великого Шопена...


1 коментар:

  1. Справжня зимова казка! Наскільки я знаю, поляки дуже люблять Шопена та пишаються ним і це зрозуміло, чимало місць і закладів носять його ім'я. Ми також любимо і дуже приємно, що завядки таким акціям ми стаємо ближче.

    ВідповістиВидалити