середу, 21 грудня 2011 р.

"Срібна Книга" побувала у Львові!


З 13 по 18 грудня у Львівському Палаці мистецтв проходив благодійний марафон Свято родинного затишку "Від Андрія до Миколая". Було багато різних імпрез, але ми хочемо розповісти про одну - надзвичайну і дуже книжкову. На благодійний марафон до Львова завітали наші колеги і друзі - бібліотекарі Національної бібліотеки України для дітей 
пані Олена Кіслова і пані Наталя Зіміна. 
Але приїхали вони не самі - вони привезли із собою справжню казкарку на ім`я Джінні (Євгенія Пірог) і незвичайну "Срібну читацьку книгу", яку діти Києва почали писати разом з письменниками та художниками. 
Наші читачі, маленькі льв`яни, разом з письменниками Сергієм Гридіним, Романом Рудюком, художницями Оксаною Шевців-Мазур та Ольгою Поворозник мали змогу вписати в цю книгу цілих дві сторінки! 

А ще їм активно допомагали бібліотекарі Львівської обласної бібліотеки для дітей та силач-чемпіон Василь Вірастюк (напевно, він став прообразом могутнього і доброго слона, який несподівано з`явився на сторінках книги). 

Авторський колектив запросив головних героїв книги - кота Бульку та школярів Женьку та Дмитрика до Львова. Так, і герої потрапили до Львова, ось тільки... у 1848 рік. 

Які пригоди з ними трапилися далі - читайте "Срібну читацьку книгу".

  Проект набуває всеукраїнської ваги!

Немає коментарів:

Дописати коментар