понеділок, 23 травня 2011 р.

Святкування Дня Європи

21 травня працівники бібліотеки  Юлія Соколова і Людмила Пуляєва разом з маленькими львів`янами святкували День Європи . У співпраці з розважальним центром "Леопарк"  ТРЦ King Cross Leopolis вони провели Євромандри - цікаву слайд-подорож країнами Євросоюзу. З відвідувачів "Леопарку" - а це були діти віком від 5 до 12 років, було сформовано 4 команди, кожна з яких придумала собі назву та емблему. На фото ви бачите, як старанно виконують діти завдання ведучих і активно відповідають на питання відео-вікторини. 
Всі учасники були нагороджені футболками від "Леопарку" та закладками і календариками від Львівської обласної бібліотеки для дітей. Організатори свята сподіваються, що це була не тілька розвага, але й можливість отримати нові знання про наших європейських сусідів.
Для бібліотеки Євромандри - цікавий досвід співпраці з розважальним центром, які останнім часом активно відкриваються при великих супермаркетах, можливість вийти за стіни з рекламою своїх послуг і залучити нових читачів.


4 коментарі:

  1. Львову добре, Львів сам - Європа

    ВідповістиВидалити
  2. Місто Цюрупинськ має Євроклуб "ЄС", до якого можуть включитися усі бажаючі, які мають хоча б найменше зацікавлення у цій сфері.

    ВідповістиВидалити
  3. Львів - велике село.До Європи дуже хоче, але роги не пускають

    ВідповістиВидалити
  4. Дякуємо за коментарі. Хотілося б почути думку про сам захід,а не про ваші роги!

    ВідповістиВидалити